WEBSHOP BEZOEKEN
01
01
01
01

Composiet Engineering en Serieproductie

Kernwaarden

Onze waarden vormen de pijlers van ons succes en geven richting aan de manier waarop we werken en met medewerkers en relaties omgaan.

Innovatie

We streven ernaar om voortdurend ideeën en technologieën te verkennen, en we moedigen onze medewerkers aan om actief mee te denken en creatief te zijn. Door voortdurend op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en technologieën, blijven we voorop lopen in de dynamische wereld van composieten. Onze jarenlange expertise en aanhoudend enthousiasme voor composiet materialen brengen we graag over op onze klanten, zodat we samen komen tot lichtgewicht oplossingen. Onze passie voor composieten drijft ons om voortdurend te leren en te groeien, en het stelt ons in staat om hoogwaardige oplossingen te leveren aan onze klanten.

Samenwerking

We begrijpen het belang van flexibiliteit in de maakindustrie en de snel veranderende wereld. Door te luisteren naar onze klanten schakelen we tijdig op nieuwe omstandigheden, en streven ernaar passende maatwerk oplossingen te leveren die voldoen aan de verwachting van onze klant. We geloven in de kracht van samenwerking en het opbouwen van een lange termijn relatie gebaseerd op vertrouwen en wederzijdse groei. We hechten daarbij veel waarde aan een open communicatie en het delen van kennis en informatie waarbij de successen met elkaar bereikt worden.

Integriteit

We behandelen medewerkers, klanten en zakelijke partners met respect en op basis van gelijkheid. Nemen daarin onze verantwoordelijkheid serieus en handelen met integriteit. We streven naar een inclusieve werkomgeving waarin diversiteit wordt gewaardeerd en waarin iedereen zich gerespecteerd en gewaardeerd voelt. Naast betrouwbaarheid en het nakomen van onze beloftes hechten we waarde aan langdurige relaties en het bouwen aan wederzijds vertrouwen met klanten en toeleveranciers.

Innovatie met Composiet Oplossingen Voor Jouw Toepassingen

Wij zijn experts in

0 +
Verschillende projecten
vertrouwden op onze
expertise
0 +
Verschillende projecten vertrouwden op onze expertise
Machinebouw

Behuizingen voor meetapparatuur, complex gevormde (bescherm)kappen, of robotarmen. Prestatie verbeterende oplossingen van constante kwaliteit.

CNC Frezen

Dit is een bewerkingsmethode om nauwkeurig vormen te snijden van producten, om te voldoen aan jouw specifieke ontwerpvereisten. Met ons CNC machinepark en expertise kunnen we complexe pockets en contouren met hoge nauwkeurigheid en consistentie creëren.

Sandwichpanelen

Deze panelen bieden uitzonderlijke prestaties, met name in gewicht besparende toepassingen. Wat u ook nodig hebt, wij hebben de expertise om te leveren.

Standaard Producten

Verbeter nu uw machineprestaties met lichtgewicht en sterke producten. U kunt deze direct uit voorraad bestellen op onze webshop.

0 +
Klanten kiezen ons
als hun leverancier

Wil je deel uitmaken van de wereld van composieten?

Wij zoeken gemotiveerde medewerkers die affiniteit hebben met composiet oplossingen. Bij Refitech krijg je de kans om mee te werken aan de laatste innovaties voor aansprekende merken in verschillende markten.

Laatste Refitech Nieuws

Wij staan klaar om uw complexe ideeën om te zetten in innovatieve
composiet oplossingen.

Refitech Composite Solutions
Sluisweg 30
5145PE Waalwijk
Noord Brabant
Nederland
BTW-nummer: NL806664605B01
KVK-nummer: 18052319