WEBSHOP BEZOEKEN
01
02
01
02

Op Zoek Naar Een Producent Van Composiet Vliegtuigonderdelen?

Wij produceren subassemblages en leveren composietmaterialen van hoge kwaliteit voor de luchtvaartindustrie. Onze toewijding om te voldoen aan strikte industrienormen zorgt ervoor dat producten voorzien aan jouw behoeften. Van prototyping tot serieproductie, we leveren constante kwaliteit tijdens het hele proces, een essentieel aspect in de productie van luchtvaart onderdelen. Complexe assemblages met nauwe toleranties is onze specialiteit. Als een vertrouwde tweede- en derdelijns leverancier van luchtvaart onderdelen, begrijpen we het belang van snelle doorlooptijden. Refitech zorgt voor een tijdige uitvoering van orders met een op prognoses gebaseerde planning, ondersteund door sterke supply chain afspraken.

Voor proces en kwaliteit beheersing zijn we ISO 9001:2015 gecertificeerd en werken we dagelijks op basis van heldere werkinstructies waardoor onze klanten betrouwbare en traceerbare producten geleverd krijgen. De nodige kwaliteit documentatie leveren we in overeenstemming met de klant bij iedere levering, hierdoor voldoen de producten consequent aan de vereiste normen en specificaties.

Dankzij onze expertise in composieten kunnen wij geavanceerde oplossingen bieden voor jouw specifieke behoeften. Van lichtgewicht componenten tot verhoogde sterkte en vormvrijheid, carbonvezel biedt uitstekende prestaties. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe Refitech jouw betrouwbare leverancier kan worden.

Play Video

Toepassingen

0 +
Verschillende projecten
hebben onze applicaties
reeds geïntegreerd
0 +
Verschillende projecten hebben onze applicaties reeds geïntegreerd

Complexe Vormen

Complex gevormde composietonderdelen voor diverse projecten. Van ventilatiekanalen tot UL- en VLA-behuizingen.

Assemblages

Composiet assemblages omvatten diverse onderdelen, waaronder opslagsystemen. Wij zijn in staat om de efficiëntie en kwaliteit van je eindproduct te verbeteren.

Composiet Panelen

Deze honingraat panelen kunnen worden geproduceerd met verschillende lagen en materialen, afhankelijk van jouw behoeften. Elk materiaal heeft zijn eigen unieke technische eigenschappen en voordelen.

Plan een gesprek met een van onze teamleden.

Industriële diensten

CNC-frezen

Dit is een bewerkingsmethode om nauwkeurig vormen te snijden van producten, om te voldoen aan jouw specifieke ontwerpvereisten. Met ons CNC machinepark en expertise kunnen we complexe pockets en contouren met hoge nauwkeurigheid en consistentie creëren.

Assemblage & Verlijming

Wij bieden professionele assemblage- en lijmdiensten aan. Of je nu uitsparingen voor elektrische bedrading, montagepunten voor inzetstukken of aangepaste kenmerken voor speciale toepassingen nodig hebt, wij kunnen aan je behoeften voldoen.

Waterstraal snijden

Met onze hogedruk CNC waterstraalsnij machine zijn wij in staat om producten met complexe patronen en vormen nauwkeurig te snijden. Deze snijmethode zorgt voor schone en nauwkeurige sneden.

Engineering

Omdat de engineeringregels voor composieten verschillen van die voor meer traditionele materialen als staal en aluminium, betrekken bedrijven ons vaak in een vroeg stadium bij het ontwerp van innovatieve producten.

Kennisbank

Lees hier over productiemethoden van Refitech, zoals prepreg lamineren, vacuüm infusie en meer.

Ontdek de voordelen van het gebruik van lichte, sterke en corrosiebestendige materialen om jouw toepassingen te verbeteren.

0 +
Klanten kiezen ons
als hun leverancier
0 +
Klanten kiezen ons als hun leverancier

Waarom kiezen voor Refitech?

Een betrouwbare leverancier uit Europa, in staat om aan uw uiteenlopende eisen te voldoen, met een focus op kwaliteit, communicatie en efficiënte productieprocessen.

Wij staan klaar om uw complexe ideeën om te zetten in innovatieve
composiet oplossingen.

Refitech Composite Solutions
Sluisweg 30
5145PE Waalwijk
Noord Brabant
Nederland
BTW-nummer: NL806664605B01
KVK-nummer: 18052319
sinds 1989