WEBSHOP BEZOEKEN
01
01
01
01

Waterstraal Snijden Is Een Specialisme

Refitech is gespecialiseerd in het waterstraal snijden van carbon en andere composieten. Carbonvezel is een populair materiaal vanwege de uitzonderlijke sterkte-gewichtsverhouding en duurzaamheid. De unieke eigenschappen vereisen speciale snijtechnieken om precieze en zuivere sneden te garanderen zonder de integriteit aan te tasten. Met de expertise van Refitech op het gebied van waterstraal snijden kan jij erop vertrouwen dat de componenten nauwkeurig worden bewerkt volgens uw specificaties.

Als je waterstraal snijden overweegt als nabewerkingsmethode, is het belangrijk om bepaalde factoren in overweging te nemen, zoals het gewenste niveau van precisie en afwerking. Ons ervaren team kan jou begeleiden bij deze overwegingen en ervoor zorgen dat jouw composietonderdelen volgens de hoogste normen worden geproduceerd.

De CNC-waterstraalsnijservice voor composieten van Refitech gaat verder dan alleen carbon. We hebben uitgebreide ervaring in het snijden van een breed scala aan composietmaterialen, waaronder glasvezel, aramide en andere composieten. Ons CNC bewerkingsproces garandeert schone en precieze sneden voor composietonderdelen, zodat jij de gewenste vorm en afmeting met uitzonderlijke nauwkeurigheid kunt bereiken. Of het nu gaat om complexe of eenvoudige ontwerpen, wij zorgen voor consistente en hoogwaardige resultaten.

Play Video

Industriële diensten

CNC-frezen

Dit is een bewerkingsmethode om nauwkeurig vormen te snijden van producten, om te voldoen aan jouw specifieke ontwerpvereisten. Met ons CNC machinepark en expertise kunnen we complexe pockets en contouren met hoge nauwkeurigheid en consistentie creëren.

Assemblage & Verlijming

Wij bieden professionele assemblage- en lijmdiensten aan. Of je nu uitsparingen voor elektrische bedrading, montagepunten voor inzetstukken of aangepaste kenmerken voor speciale toepassingen nodig hebt, wij kunnen aan je behoeften voldoen.

Waterstraal snijden

Met onze hogedruk CNC waterstraalsnij machine zijn wij in staat om producten met complexe patronen en vormen nauwkeurig te snijden. Deze snijmethode zorgt voor schone en nauwkeurige sneden.

Engineering

Omdat de engineeringregels voor composieten verschillen van die voor meer traditionele materialen als staal en aluminium, betrekken bedrijven ons vaak in een vroeg stadium bij het ontwerp van innovatieve producten.

Refitech biedt een breed assortiment standaardproducten via CarbonWebshop. Deze producten kunnen op maat worden gesneden, wat een kosteneffectieve oplossing biedt voor jouw composietbehoeften. Met de mogelijkheid om standaardproducten aan te passen aan jouw specifieke eisen, kan je de mogelijkheden van composieten verkennen zonder concessies te doen aan kwaliteit.

Het waterstraalsnijproces van Refitech blinkt uit in het bewerken van carbon platen met hoge nauwkeurigheid. Ons computergestuurd snijsysteem stelt ons in staat om meerdere vormen te laden op basis van een DXF-bestand, waardoor een efficiënte en geautomatiseerde verwerking mogelijk is. Dit zorgt ervoor dat elke koolstofvezelplaat precies wordt gesneden volgens het gewenste ontwerp en de gewenste afmetingen, waardoor delaminatie of kleurafwijkingen uitgesloten zijn.

Play Video

Kennisbank

Ontdek de voordelen van het gebruik van lichte, sterke en corrosiebestendige materialen om jouw toepassingen te verbeteren.

0 +
Klanten kiezen ons
als hun leverancier
0 +
Klanten kiezen ons als hun leverancier

Waarom kiezen voor Refitech?

Een betrouwbare leverancier uit Europa, in staat om aan uiteenlopende eisen te voldoen, met een focus op kwaliteit, communicatie en efficiënte productieprocessen.

Wij staan klaar om uw complexe ideeën om te zetten in innovatieve
composiet oplossingen.

Refitech Composite Solutions
Sluisweg 30 5145PE Waalwijk Noord Brabant Nederland BTW-nummer: NL806664605B01 KVK-nummer: 18052319
sinds 1989