WEBSHOP BEZOEKEN
01
01
01
01

Composiet Oplossingen Voor Jouw Project

Refitech is jouw specialist in engineering en serieproductie van composiet onderdelen sinds 1989. We zetten onze expertise in om samen met onze klanten innovatieve oplossingen te bedenken. Onze focus ligt daarbij op consistentie, kwaliteit en reproduceerbaarheid. Wij hechten veel waarde en tijd aan de project begeleiding. Ons team werkt nauw samen met klanten en toeleveranciers, per opdracht wordt een gerichte aanpak bepaald in overleg met de klant. Het continue bewaken en rapporteren van de voortgang, kwaliteitsregistraties en budgetten zijn vaste elementen tijdens onze projecten.

In tegenstelling tot traditionele engineering met staal of aluminium, biedt composiet engineering unieke voordelen. Composietmaterialen zijn lichtgewicht, sterk, corrosiebestendig en kunnen worden gevormd tot complexe vormen die met traditionele materialen moeilijk te realiseren zijn.

Aan hoogwaardige componenten worden hoge kwaliteitseisen gesteld. Het is daarom niet meer dan logisch wij hoge kwaliteitsdoelen hebben. Zo werken we dagelijks met ISO 9001:2015 certificatie, ontwerpprotocollen, traceerbaarheid, kwaliteitsrapportages en prestatiebeoordelingen. Waar nodig worden klant- of product specifieke testen en protocollen ontwikkeld.

Naast onze locatie in Waalwijk, Nederland, heeft Refitech ook een eigen productielocatie in Ningbo, China. Vanuit Nederland worden de producten en productiemethoden ontwikkeld en de processen geborgd. Afhankelijk van het product en de economische voordelen wordt bepaald of de productie in Nederland of China plaatsvindt. Wij bespreken per situatie welke productielocatie voor jou het gunstigst is. Daarbij kijken we naar alle factoren binnen jouw aanvraag, van de product complexiteit, type productie proces tot en met het afname volume en de kostprijs doelstelling.

Play Video

Wij leveren voor de volgende industrieën

0 +
Verschillende projecten
hebben onze composiet componenten
reeds geïntegreerd
0 +
Verschillende projecten hebben onze composiet componenten reeds geïntegreerd
Luchtvaart

Ontdek hoe Refitech jouw betrouwbare leverancier voor de luchtvaart kan worden. Composiet oplossingen binnen handbereik.

Defensie

Behuizingen voor persoonlijke uitrusting, sensoren, meetapparatuur en meer. Hoge kwaliteit composiet oplossingen van een vertrouwde producent.

UAV

Heb je een behuizing nodig voor jouw onbemand vliegtuig? Kijk hier hoe wij jou kunnen helpen met lichtgewicht producten.

Machinebouw

Behuizingen voor meetapparatuur, complex gevormde (bescherm)kappen, of robotarmen. Prestatie verbeterende oplossingen van constante kwaliteit.

Mobiliteit

Ben je op zoek naar composiet onderdelen voor treinen, bussen, of andere voertuigen? Neem dan contact op met ons team om de mogelijkheden te bespreken.

0 +
Klanten kiezen ons
als hun leverancier
0 +
Klanten kiezen ons als hun leverancier

Waarom kiezen voor Refitech?

Een betrouwbare leverancier uit Europa, in staat om aan uiteenlopende eisen te voldoen, met een focus op kwaliteit, communicatie en efficiënte productieprocessen.

Wij staan klaar om uw complexe ideeën om te zetten in innovatieve
composiet oplossingen.

Refitech Composite Solutions
Sluisweg 30 5145PE Waalwijk Noord Brabant Nederland BTW-nummer: NL806664605B01 KVK-nummer: 18052319
sinds 1989