WEBSHOP BEZOEKEN
01
01
01
01

Ervaring in Composiet CNC freeswerk

Refitech hecht veel waarde aan het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en processen om de levensduur en betrouwbaarheid van onze producten te garanderen. Refitech is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van composietproducten met behulp van CNC-freestechnologie. Met bijna 35 jaar ervaring in de industrie heeft Refitech zich bewezen als een prominente leverancier van hoogwaardige componenten voor diverse industrieën.

Dankzij onze expertise in CNC frezen van composieten kunnen we complexe vormen en vormen produceren met een hoge nauwkeurigheid en precisie. Met geavanceerde CNC freesmachines kunnen we voldoen aan de specificaties van uw project. We werken met een reeks composietmaterialen zoals carbon- en glasvezel, thermoplasten en honingraten, en verkennen voortdurend nieuwe processen om voorop te blijven lopen in de industrie.

Play Video

Plan een gesprek met een van onze teamleden.

Industriële Diensten van Refitech

CNC-frezen

Dit is een bewerkingsmethode om nauwkeurig vormen te snijden van producten, om te voldoen aan jouw specifieke ontwerpvereisten. Met ons CNC machinepark en expertise kunnen we complexe pockets en contouren met hoge nauwkeurigheid en consistentie creëren.

Assemblage & Verlijming

Wij bieden professionele assemblage- en lijmdiensten aan. Of je nu uitsparingen voor elektrische bedrading, montagepunten voor inzetstukken of aangepaste kenmerken voor speciale toepassingen nodig hebt, wij kunnen aan je behoeften voldoen.

Waterstraal snijden

Met onze hogedruk CNC waterstraalsnij machine zijn wij in staat om producten met complexe patronen en vormen nauwkeurig te snijden. Deze snijmethode zorgt voor schone en nauwkeurige sneden.

Engineering

Omdat de engineeringregels voor composieten verschillen van die voor meer traditionele materialen als staal en aluminium, betrekken bedrijven ons vaak in een vroeg stadium bij het ontwerp van innovatieve producten.

Kennisbank

Ontdek de voordelen van het gebruik van lichte, sterke en corrosiebestendige materialen om jouw toepassingen te verbeteren.

0 +
Klanten kiezen ons
als hun leverancier
0 +
Klanten kiezen ons als hun leverancier

Waarom kiezen voor Refitech?

Een betrouwbare en vertrouwde leverancier in Europa, in staat om aan uw uiteenlopende eisen te voldoen, met een focus op kwaliteit, communicatie en efficiënte productieprocessen.

Wij staan klaar om uw complexe ideeën om te zetten in innovatieve
composiet oplossingen.

Refitech Composite Solutions
Sluisweg 30
5145PE Waalwijk
Noord Brabant
Nederland
BTW-nummer: NL806664605B01
KVK-nummer: 18052319
sinds 1989