WEBSHOP BEZOEKEN
01
01
01
01

Composiet Behuizingen en Componenten

Bij Refitech streven we ernaar om machinebehuizingen te creëren die niet alleen functioneel zijn, maar ook langdurig meegaan. Door het gebruik van hoogwaardige composietmaterialen en geavanceerde productietechnieken kunnen wij machinebehuizingen leveren die bestand zijn tegen de uitdagingen van de werkomgeving. We begrijpen het belang van duurzaamheid bij industriële toepassingen, waar machines vaak worden blootgesteld aan zware belastingen, chemische stoffen, extreme temperaturen en andere uitdagende omstandigheden. Daarnaast geeft het lichte gewicht van composiet behuizingen een groot gebruiksgemak en een ergonomische voorsprong ten opzichte van andere materialen.

Aan industriële apparatuur worden veel functionele eisen gesteld. Naast mechanische eisen zijn gebruiksgemak, ergonomie en duurzaamheid steeds belangrijker in het design. Met kunststof composieten kunnen onderdelen als behuizingen, frames en constructiedelen vormvrij en zelfdragend geconstrueerd worden. Dit met een goede reproduceerbaarheid in kleine en grotere series.

Refitech gaat verder dan alleen het produceren van composiet componenten. Samen met jou streven we naar een optimaal ontwerp dat voldoet aan jouw specifieke vereisten. We denken daarbij actief mee over de integratie van verschillende inserts. Met onze hoogwaardige oplossingen zorgen we ervoor dat uw machinebehuizing functioneel en duurzaam is, waardoor u kunt vertrouwen op de prestaties en betrouwbaarheid van uw apparatuur.

Play Video

Composiet componenten voor diverse markten

0 +
Verschillende projecten
hebben onze composiet componenten
reeds geïntegreerd
0 +
Verschillende projecten hebben onze composiet componenten reeds geïntegreerd
Luchtvaart

Ontdek hoe Refitech jouw betrouwbare leverancier voor de luchtvaart kan worden. Composiet oplossingen binnen handbereik.

Defensie

Behuizingen voor persoonlijke uitrusting, sensoren, meetapparatuur en meer. Hoge kwaliteit composiet oplossingen van een vertrouwde producent.

UAV

Heb je een behuizing nodig voor jouw onbemand vliegtuig? Kijk hier hoe wij jou kunnen helpen met lichtgewicht producten.

Machinebouw

Behuizingen voor meetapparatuur, complex gevormde (bescherm)kappen, of robotarmen. Prestatie verbeterende oplossingen van constante kwaliteit.

Mobiliteit

Ben je op zoek naar composiet onderdelen voor treinen, bussen, of andere voertuigen? Neem dan contact op met ons team om de mogelijkheden te bespreken.

Plan een gesprek met een van onze teamleden.

Industriële diensten voor composiet componenten

CNC-frezen

Dit is een bewerkingsmethode om nauwkeurig vormen te snijden van producten, om te voldoen aan jouw specifieke ontwerpvereisten. Met ons CNC machinepark en expertise kunnen we complexe pockets en contouren met hoge nauwkeurigheid en consistentie creëren.

Assemblage & Verlijming

Wij bieden professionele assemblage- en lijmdiensten aan. Of je nu uitsparingen voor elektrische bedrading, montagepunten voor inzetstukken of aangepaste kenmerken voor speciale toepassingen nodig hebt, wij kunnen aan je behoeften voldoen.

Waterstraal snijden

Met onze hogedruk CNC waterstraalsnij machine zijn wij in staat om producten met complexe patronen en vormen nauwkeurig te snijden. Deze snijmethode zorgt voor schone en nauwkeurige sneden.

Engineering

Omdat de engineeringregels voor composieten verschillen van die voor meer traditionele materialen als staal en aluminium, betrekken bedrijven ons vaak in een vroeg stadium bij het ontwerp van innovatieve producten.

Kennisbank

Ontdek de voordelen van het gebruik van lichte, sterke en chemisch resistente materialen om jouw toepassingen te verbeteren.

0 +
Klanten kiezen ons
als hun leverancier
0 +
Klanten kiezen ons als hun leverancier

Waarom kiezen voor Refitech?

Een betrouwbare leverancier uit Europa, in staat om aan jouw eisen te voldoen, met een focus op kwaliteit, communicatie en efficiënte productieprocessen.

Wij staan klaar om uw complexe ideeën om te zetten in innovatieve
composiet oplossingen.

Refitech Composite Solutions
Sluisweg 30
5145PE Waalwijk
Noord Brabant
Nederland
BTW-nummer: NL806664605B01
KVK-nummer: 18052319
sinds 1989