WEBSHOP BEZOEKEN
01
01

Drone Onderdelen Leverancier

Composiet is een uitstekend materiaal om uw performance te verbeteren, door langdurig en efficiënt te vliegen. Refitech is een betrouwbare en onafhankelijke producent van maatwerk UAV-onderdelen voor o.a. fixed wings, quadcopters, VTOLs en gyrocopters. Met een focus op het produceren van de beste carbon- en glasvezel maatwerk drone-onderdelen, ligt onze expertise in het creëren van producten die niet alleen hoge prestaties leveren, maar ook visueel de aandacht trekken. Wij hechten waarde aan korte communicatie lijnen en snel handelen. We ondersteunen jou om een geoptimaliseerd ontwerp te maken voor seriematige productie dat precies aan de specificaties voldoet. Refitech garandeert een hoge leverbetrouwbaarheid op basis van afname prognoses en leveren in overleg ook het technisch bewijs van de product prestaties.

Het lichtgewicht karakter en de flexibele vorm van carbon maken het tot het ideale materiaal voor de productie van onbemande vliegtuigen, waardoor optimale efficiëntie mogelijk is. Onze UAV componenten bieden verschillende functionele voordelen, waaronder de mogelijkheid om metalen inserts te integreren. Bovendien voegen de carbon UAV componenten een mooie uitstraling toe, wat zorgt voor opvallende ontwerpen die indruk zullen maken.

Play Video

Toepassingen van drone onderdelen

0 +
Verschillende projecten
hebben onze applicaties
reeds geïntegreerd
0 +
Verschillende projecten hebben onze applicaties reeds geïntegreerd

Complexe Vormen

Composietmaterialen maken het mogelijk om vormvrije dronebehuizingen te maken, waardoor wij aan jouw specificaties kunnen voldoen.

Assemblages

Composietonderdelen voor eenvoudige integratie in jouw UAV-toepassing, zoals dronevleugels.

Standaard Producten

Met onze standaard carbon buizen of panelen kun je je eigen drone frame of landingssysteem bouwen. Hoge kwaliteit en lage instapkosten met composieten voor jouw oplossing.

Plan nu een gesprek met een van onze teamleden.

Industriële Diensten Drone Leverancier

CNC-frezen

Dit is een bewerkingsmethode om nauwkeurig vormen te snijden van producten, om te voldoen aan jouw specifieke ontwerpvereisten. Met ons CNC machinepark en expertise kunnen we complexe pockets en contouren met hoge nauwkeurigheid en consistentie creëren.

Assemblage & Verlijming

Wij bieden professionele assemblage- en lijmdiensten aan. Of je nu uitsparingen voor elektrische bedrading, montagepunten voor inzetstukken of aangepaste kenmerken voor speciale toepassingen nodig hebt, wij kunnen aan je behoeften voldoen.

Waterstraal snijden

Met onze hogedruk CNC waterstraalsnij machine zijn wij in staat om producten met complexe patronen en vormen nauwkeurig te snijden. Deze snijmethode zorgt voor schone en nauwkeurige sneden.

Engineering

Omdat de engineeringregels voor composieten verschillen van die voor meer traditionele materialen als staal en aluminium, betrekken bedrijven ons vaak in een vroeg stadium bij het ontwerp van innovatieve producten.

Kennisbank

Lees hier over productiemethoden van Refitech, zoals prepreg lamineren, persen en meer.

Ontdek de voordelen van het gebruik van lichte, sterke en weerbestendige materialen om jouw toepassingen te verbeteren.

0 +
Klanten kiezen ons
als hun leverancier
0 +
Klanten kiezen ons als hun leverancier

Waarom kiezen voor Refitech?

Een betrouwbare leverancier uit Europa, in staat om aan jouw uiteenlopende eisen te voldoen, met een focus op kwaliteit, communicatie en efficiënte productieprocessen.

Wij staan klaar om uw complexe ideeën om te zetten in innovatieve
composiet oplossingen.

Refitech Composite Solutions
Sluisweg 30
5145PE Waalwijk
Noord Brabant
Nederland
BTW-nummer: NL806664605B01
KVK-nummer: 18052319
sinds 1989