WEBSHOP BEZOEKEN
01
01
01
01

Sandwich Panelen Producent

Ben jij op zoek naar een betrouwbare fabrikant van sandwich panelen? Kom dan in contact met Refitech! Wij zijn gespecialiseerd in het produceren van hoge kwaliteit composiet sandwichplaten op maat. Sandwich panelen bieden uitzonderlijk specifieke prestaties, het gewicht is zeer laag bij hoge sterkte en stijfheid. Of je nu een carbon sandwich paneel of panelen met specifieke randafwerkingen en inzetstukken nodig hebt, wij hebben de expertise om het te ontwikkelen en produceren.

Refitech maakt sandwich panelen op basis van verschillende kernmateriaal zoals gesloten cel structuur schuim, vele types honingraat en verschillende soorten isolatieschuim. Deze worden op basis van verschillende processen geproduceerd zoals warmpersen, autoclaaf, vacuüm infusie maar ook doormiddel van speciale vacuüm tafels op basis van sheets en verlijmen. Het proces stemmen wij af in lijn met de specificaties die de klant nodig heeft voor haar toepassing.

We hebben ruime ervaring in composieten en de nabewerking en verlijming die daarbij komt kijken, daardoor zijn we in staat om complexe samenstellingen met precieze afweking te leveren. De focus ligt daarin op constante kwaliteit en traceerbaarheid waarin we onze werkmethoden ingericht hebben op basis van ISO 9001:2015. We werken dagelijks op basis van heldere werkinstructies en product specifieke documentatie waardoor onze klanten betrouwbare en traceerbare producten geleverd krijgen. Bovendien bieden wij levertijden en orderinvoer op basis van nauwkeurige prognoses, zodat de product leveringen precies op tijd binnenkomen.

Play Video

Sandwichpanelen in diverse industrieën

0 +
Verschillende projecten
hebben onze sandwichpanelen
reeds geïntegreerd
0 +
Verschillende projecten hebben onze sandwichpanelen reeds geïntegreerd
Luchtvaart

Ontdek hoe Refitech jouw betrouwbare leverancier voor de luchtvaart kan worden. Gebruiksklare composietoplossingen binnen handbereik.

Defensie

Zorg ervoor dat jouw defensietoepassingen altijd klaar zijn voor actie. Ontdek hoe we jou kunnen helpen efficiëntie te verbeteren met traceerbare producten.

UAV

Creëer opvallende ontwerpen met composiet panelen en maak tegelijkertijd optimale efficiëntie voor uw product mogelijk.

Machinebouw

Verbeter nu uw machineprestaties met lichtgewicht en sterke composieten. Lees meer over de mogelijkheden voor jouw project.

Mobiliteit

Ben je op zoek naar sandwichpanelen voor treinen, bussen, of andere voertuigen? Neem dan contact op met ons team om de mogelijkheden te bespreken.

Plan een gesprek met een van onze teamleden.

Industriële diensten

CNC-frezen

Dit is een bewerkingsmethode om nauwkeurig vormen te snijden van producten, om te voldoen aan jouw specifieke ontwerpvereisten. Met ons CNC machinepark en expertise kunnen we complexe pockets en contouren met hoge nauwkeurigheid en consistentie creëren.

Assemblage & Verlijming

Wij bieden professionele assemblage- en lijmdiensten aan. Of je nu uitsparingen voor elektrische bedrading, montagepunten voor inzetstukken of aangepaste kenmerken voor speciale toepassingen nodig hebt, wij kunnen aan je behoeften voldoen.

Waterstraal snijden

Met onze hogedruk CNC waterstraalsnij machine zijn wij in staat om producten met complexe patronen en vormen nauwkeurig te snijden. Deze snijmethode zorgt voor schone en nauwkeurige sneden.

Engineering

Omdat de engineeringregels voor composieten verschillen van die voor meer traditionele materialen als staal en aluminium, betrekken bedrijven ons vaak in een vroeg stadium bij het ontwerp van innovatieve producten.

Kennisbank

Lees hier over productiemethoden van Refitech, zoals prepreg lamineren, vacuüm infusie en meer.

Ontdek de voordelen van het gebruik van lichte, sterke en stijve materialen om jouw toepassingen te verbeteren.

Elk materiaal heeft unieke technische eigenschappen en voordelen, waardoor wij de panelen kunnen aanpassen aan jouw gewenste specificaties.

0 +
Klanten kiezen ons
als hun leverancier
0 +
Klanten kiezen ons als hun leverancier

Waarom kiezen voor Refitech?

Een betrouwbare leverancier uit Europa, in staat om aan jouw eisen te voldoen, met een focus op kwaliteit, communicatie en efficiënte productieprocessen.

Wij staan klaar om uw complexe ideeën om te zetten in innovatieve
composiet oplossingen.

Refitech Composite Solutions
Sluisweg 30
5145PE Waalwijk
Noord Brabant
Nederland
BTW-nummer: NL806664605B01
KVK-nummer: 18052319
sinds 1989