WEBSHOP BEZOEKEN
01
01
01
01

Ready-To-Tit Subassemblages

Refitech gaat verder dan de productie van alleen componenten en biedt kant-en-klare (sub)assemblages. Wij zorgen voor het assemblageproces, zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten. Of het nu gaat om complete frame-assemblages of de assemblage van inserts, ons ervaren team garandeert aandacht voor detail en naleving van uw specificaties. Met kant-en-klare assemblages streven we ernaar het integratieproces te stroomlijnen en u betrouwbare en efficiënte oplossingen te bieden. Bovendien zorgen onze CNC frees- en snijservices voor nauwkeurig en accuraat snijden, zodat producten naadloos in uw toepassing passen. Neem vandaag nog contact met ons op om uw specifieke behoeften te bespreken en te profiteren van onze expertise.

Inserts zijn essentiële onderdelen die structurele ondersteuning bieden, verbindingen mogelijk maken of dienen als bevestigingspunten in composietstructuren. Ons productieproces zorgt ervoor dat inserts precies geplaatst en stevig geïntegreerd worden, zodat ze optimaal presteren en lang meegaan. Van prototypes tot serieproductie van 100+ stuks, ons ervaren team kan uw behoeften efficiënt en effectief verwerken.

Play Video

Plan een gesprek met een van onze teamleden.

Industriële diensten

CNC-frezen

Dit is een bewerkingsmethode om nauwkeurig vormen te snijden van producten, om te voldoen aan jouw specifieke ontwerpvereisten. Met ons CNC machinepark en expertise kunnen we complexe pockets en contouren met hoge nauwkeurigheid en consistentie creëren.

Assemblage & Verlijming

Wij bieden professionele assemblage- en lijmdiensten aan. Of je nu uitsparingen voor elektrische bedrading, montagepunten voor inzetstukken of aangepaste kenmerken voor speciale toepassingen nodig hebt, wij kunnen aan je behoeften voldoen.

Waterstraal snijden

Met onze hogedruk CNC waterstraalsnij machine zijn wij in staat om producten met complexe patronen en vormen nauwkeurig te snijden. Deze snijmethode zorgt voor schone en nauwkeurige sneden.

Engineering

Omdat de engineeringregels voor composieten verschillen van die voor meer traditionele materialen als staal en aluminium, betrekken bedrijven ons vaak in een vroeg stadium bij het ontwerp van innovatieve producten.

Kennisbank

Lees hier over productiemethoden van Refitech, zoals prepreg lamineren, vacuüm infusie en meer.

Ontdek de voordelen van het gebruik van lichte, sterke en corrosiebestendige materialen om jouw toepassingen te verbeteren.

0 +
Klanten kiezen ons
als hun leverancier
0 +
Klanten kiezen ons als hun leverancier

Waarom kiezen voor Refitech?

Een betrouwbare leverancier uit Europa, in staat om aan jouw uiteenlopende eisen te voldoen, met een focus op kwaliteit, communicatie en efficiënte productieprocessen.

Wij staan klaar om uw complexe ideeën om te zetten in innovatieve
composiet oplossingen.

Refitech Composite Solutions
Sluisweg 30
5145PE Waalwijk
Noord Brabant
Nederland
BTW-nummer: NL806664605B01
KVK-nummer: 18052319
sinds 1989