WEBSHOP BEZOEKEN
01
01
01
01

Carbon Frame Mogelijk met Refiflex®

Wil je lichtgewicht constructie(s) bouwen en ben je op zoek naar een maatwerk carbon frame voor jouw toepassing? Het Refiflex® assortiment bestaat uit diverse carbon fiber connectoren die eenvoudig te combineren zijn met onze carbon fiber buizen, waarmee je vrijwel elk type frame kan bouwen. Door het gebruik van carbon buizen en carbon koppelstukken zijn zware aluminium of kunststof koppelstukken met mechanische verbindingen overbodig. De connectoren hebben een zeer lage uitzettingscoëfficiënt, zijn chemisch resistent, roestvrij en bestand tegen temperaturen tot 100° C. Door deze materiaaleigenschappen zijn vele constructies denkbaar. Refiflex® 25S, 30R en 40S zijn verkrijgbaar in 2-weg, 3-weg en 4-weg carbon koppelingen.

De ‘High Precision’ rechthoekige carbon buizen zijn gelamineerd uit prepreg koolstofvezels en epoxyhars. De buitenste laag heeft een twill structuur. De vezels zijn in verschillende richtingen gelamineerd in de wanddikte van de buis. Dit zorgt voor unieke stijfheid en sterkte en een laag gewicht. De buizen zijn verkrijgbaar in 25mm (25S), 40mm (40S) en 50mm (50S). Ronde carbon buizen zijn ook beschikbaar in 30mm voor de 30R productlijn.

Play Video

Waar worden carbon connectors gebruikt?

0 +
Verschillende projecten
hebben onze connectoren
reeds geïntegreerd
0 +
Verschillende projecten hebben onze connectoren reeds geïntegreerd
Luchtvaart

Ontdek hoe je carbon componenten kan gebruiken in de luchtvaart industrie. Maatwerk oplossingen in series.

Scheepsbouw

Wil je meer weten over hoe onze carbon connectors en kokers in waardevol kunnen zijn in jouw project? Neem contact op met ons team!

Machinebouw

Verbeter nu uw machineprestaties met lichtgewicht en sterke onderdelen. Ideaal voor meetinstrumenten, grijpers en behuizingen.

UAV

Carbon kokers en connectoren zijn uitermate geschikt om te gebruiken in jouw landingsgestel. Lees meer over de mogelijkheden.

Plan een gesprek met een van onze teamleden.

Industriële diensten

CNC-frezen

Dit is een bewerkingsmethode om nauwkeurig vormen te snijden van producten, om te voldoen aan jouw specifieke ontwerpvereisten. Met ons CNC machinepark en expertise kunnen we complexe pockets en contouren met hoge nauwkeurigheid en consistentie creëren.

Assembleren en Verlijmen

Wij bieden professionele assemblage- en lijmdiensten aan. Of je nu uitsparingen voor elektrische bedrading, montagepunten voor inzetstukken of aangepaste kenmerken voor speciale toepassingen nodig hebt, wij kunnen aan je behoeften voldoen.

Waterstraal snijden

Met onze hogedruk CNC waterstraalsnij machine zijn wij in staat om producten met complexe patronen en vormen nauwkeurig te snijden. Deze snijmethode zorgt voor schone en nauwkeurige sneden.

Engineering

Omdat de engineeringregels voor composieten verschillen van die voor meer traditionele materialen als staal en aluminium, betrekken bedrijven ons vaak in een vroeg stadium bij het ontwerp van innovatieve producten.

Kennisbank

Ontdek de voordelen van het gebruik van lichte, sterke en stijve materialen om jouw toepassingen te verbeteren.

0 +
Klanten kiezen ons
als hun leverancier
0 +
Klanten kiezen ons als hun leverancier

Waarom kiezen voor Refitech?

Een betrouwbare leverancier uit Europa, in staat om aan jouw eisen te voldoen, met een focus op kwaliteit, communicatie en efficiënte productieprocessen.

Wij staan klaar om uw complexe ideeën om te zetten in innovatieve
composiet oplossingen.

Refitech Composite Solutions
Sluisweg 30
5145PE Waalwijk
Noord Brabant
Nederland
BTW-nummer: NL806664605B01
KVK-nummer: 18052319
sinds 1989