WEBSHOP BEZOEKEN
01
01
01
01

Carbon Fiber Platen Producent

Onze carbon panelen worden vervaardigd met ‘prepreg’ composiet materiaal. Met dit hoogwaardig materiaal kunnen de hoogste specificaties en beste kwaliteit gerealiseerd worden. De ‘standaard’ carbon platen zijn gelamineerd met hoge sterkte carbonvezels en epoxyhars. Het vezelvolumegehalte daarbij is hoog, namelijk +/- 65% carbon vezels en 35% epoxy. De toplaag heeft een twill structuur en de vezels in de kern liggen in verschillende richtingen, met als resultaat een 50-50 vezel oriëntatie. Door deze vezelverdeling hebben de carbon platen een optimale vlakheid bij gelijkmatige sterkte en stijfheid.

Kijk op Carbonwebshop voor meer informatie over carbon platen. Direct uit voorraad leverbaar! De standaard platen zijn beschikbaar verschillende afmetingen.

Ben je op zoek naar maatwerk carbon platen of sandwich panelen? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Play Video

Carbon Panelen voor verschillende markten

0 +
Verschillende projecten
hebben onze carbon panelen
reeds geïntegreerd
0 +
Verschillende projecten hebben onze carbon panelen reeds geïntegreerd
Luchtvaart

Ontdek hoe Refitech jouw betrouwbare leverancier voor de luchtvaart kan worden. Gebruiksklare composietoplossingen binnen handbereik.

Defensie

Zorg ervoor dat jouw defensietoepassingen altijd klaar zijn voor actie. Ontdek hoe we jou kunnen helpen efficiëntie te verbeteren met hoge kwaliteit producten.

UAV

Creëer mooie ontwerpen met carbon panelen en maak tegelijkertijd optimale efficiëntie voor jouw product mogelijk.

Machinebouw

Verbeter nu jouw machineprestaties met lichtgewicht en sterke carbon panelen. Lees meer over de mogelijkheden voor jouw project.

Plan een gesprek met een van onze teamleden.

Industriële diensten voor carbon fiber panelen

CNC-frezen

Dit is een bewerkingsmethode om nauwkeurig vormen te snijden van producten, om te voldoen aan jouw specifieke ontwerpvereisten. Met ons CNC machinepark en expertise kunnen we complexe pockets en contouren met hoge nauwkeurigheid en consistentie creëren.

Assemblage & Verlijming

Wij bieden professionele assemblage- en lijmdiensten aan. Of je nu uitsparingen voor elektrische bedrading, montagepunten voor inzetstukken of aangepaste kenmerken voor speciale toepassingen nodig hebt, wij kunnen aan je behoeften voldoen.

Waterstraal snijden

Met onze hogedruk CNC waterstraalsnij machine zijn wij in staat om producten met complexe patronen en vormen nauwkeurig te snijden. Deze snijmethode zorgt voor schone en nauwkeurige sneden.

Engineering

Omdat de engineeringregels voor composieten verschillen van die voor meer traditionele materialen als staal en aluminium, betrekken bedrijven ons vaak in een vroeg stadium bij het ontwerp van innovatieve producten.

Kennisbank

Ontdek de voordelen van het gebruik van lichte, sterke en stijve materialen om jouw toepassingen te verbeteren.

0 +
Klanten kiezen ons
als hun leverancier
0 +
Klanten kiezen ons als hun leverancier

Waarom kiezen voor Refitech?

Een betrouwbare leverancier uit Europa, in staat om aan jouw eisen te voldoen, met een focus op kwaliteit, communicatie en efficiënte productieprocessen.

Wij staan klaar om uw complexe ideeën om te zetten in innovatieve
composiet oplossingen.

Refitech Composite Solutions
Sluisweg 30
5145PE Waalwijk
Noord Brabant
Nederland
BTW-nummer: NL806664605B01
KVK-nummer: 18052319
sinds 1989