WEBSHOP BEZOEKEN
01
01
01
01

Composiet Plaat Productie

Composietpanelen zijn er in vele samenstellingen en variaties voor even zovele toepassingen en markten. Bent u op zoek naar een leverancier die panelen op maat en in serie kan leveren? Of zoekt u een partner met kennis en ervaring voor een specifieke toepassing? Dan bent u bij Refitech aan het juiste adres. Wij kunnen u helpen met speciale materiaaleigenschappen en afwerkingen, kwaliteitsspecificaties, mechanische eigenschappen of strakke toleranties in gewicht of afmetingen. Onze aanpak is altijd gebaseerd op het combineren van onze kennis en ervaring (sinds 1989) met betrekking tot de verschillende toepassingen van vezels, harsen, lijmen, sandwichmaterialen en inserts met de juiste productieprocessen.

De samenstelling van composietpanelen kan variëren en hangt altijd af van de specifieke toepassing en functionele eisen. Enkele voorbeelden zijn koolstofvezel, glasvezel, aluminium, Airex, Rohacell en honingraat materialen.

Met Refitech krijgt u het paneel op maat naar uw wens in plaats van een standaard paneel dat afwerking nodig heeft. Wij leveren composiet onderdelen voor onmiddellijke montage. Ons CNC machinepark stelt ons in staat alle soorten pockets, contouren of inserts te bewerken in verschillende materialen met strakke toleranties.

Play Video

Technologieën

0 +
Verschillende projecten hebben onze technologieën reeds geïntegreerd
0 +
Verschillende projecten hebben onze technologieën reeds geïntegreerd

Carbon Platen

Onze panelen worden geproduceerd met hoogwaardige prepreg composiet materialen. Met onze verschillende productietechnologieën kunnen we panelen produceren op basis van de behoeften van uw project.

Sandwichpanelen

Deze panelen bieden uitzonderlijke prestaties, met name in gewicht besparende toepassingen. Wat u ook nodig hebt, wij hebben de expertise om te leveren.

Honingraat Platen

De diversiteit, sterkte, het lage gewicht en de thermische isolatie-eigenschappen maken honingraatpanelen tot een ideale keuze voor vele projecten.

Plan een gesprek met een van onze teamleden.

Industriële diensten van een composiet panelen producent

CNC-frezen

Dit is een bewerkingsmethode om nauwkeurig vormen te snijden van producten, om te voldoen aan jouw specifieke ontwerpvereisten. Met ons CNC machinepark en expertise kunnen we complexe pockets en contouren met hoge nauwkeurigheid en consistentie creëren.

Assemblage & Verlijming

Wij bieden professionele assemblage- en lijmdiensten aan. Of je nu uitsparingen voor elektrische bedrading, montagepunten voor inzetstukken of aangepaste kenmerken voor speciale toepassingen nodig hebt, wij kunnen aan je behoeften voldoen.

Waterstraal snijden

Met onze hogedruk CNC waterstraalsnij machine zijn wij in staat om producten met complexe patronen en vormen nauwkeurig te snijden. Deze snijmethode zorgt voor schone en nauwkeurige sneden.

Engineering

Omdat de engineeringregels voor composieten verschillen van die voor meer traditionele materialen als staal en aluminium, betrekken bedrijven ons vaak in een vroeg stadium bij het ontwerp van innovatieve producten.

Kennisbank

Ontdek de voordelen van het gebruik van lichte, sterke en stijve materialen om jouw toepassingen te verbeteren.

0 +
Klanten kiezen ons
als hun leverancier
0 +
Klanten kiezen ons als hun leverancier

Waarom kiezen voor Refitech?

Een betrouwbare leverancier uit Europa, in staat om aan jouw eisen te voldoen, met een focus op kwaliteit, communicatie en efficiënte productieprocessen.

Wij staan klaar om uw complexe ideeën om te zetten in innovatieve
composiet oplossingen.

Refitech Composite Solutions
Sluisweg 30
5145PE Waalwijk
Noord Brabant
Nederland
BTW-nummer: NL806664605B01
KVK-nummer: 18052319
sinds 1989