WEBSHOP BEZOEKEN
01
01
01
01

Leverancier van Honingraat Platen

Refitech is een vertrouwde producent van honingraat platen in Europa, met meer dan drie decennia ervaring in het vertalen van ideeën van klanten in composietoplossingen. Onze honingraat sandwichpanelen blinken uit in precisie afwerking en strakke toleranties. Deze belangrijke eigenschappen maken onze panelen onderscheidend en zijn ideaal voor een breed scala van toepassingen. Wij zijn gespecialiseerd in het verlijmen en assembleren van inserts & interfaces in lijn met het ontwerp.

Elk project heeft unieke vereisten. Wij bieden een brede keuze aan materialen, zodat u verzekerd bent van de perfecte oplossing voor uw toepassing. De honingraattechnologie die wij gebruiken, stelt ons in staat te voldoen aan de industrienormen en tegelijkertijd betrouwbare en duurzame composietoplossingen te leveren. Door meerdere materiaalkeuzes te bieden, zorgen wij ervoor dat u de beste combinatie kunt kiezen voor uw specifieke behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe onze panelen uw project ten goede kunnen komen en bespreek uw vereisten met ons team.

Refitech biedt ook Nomex® of glasvezel honeycomb platen aan, met een carbonvezel boven- en onderlagen. De toplagen kunnen zowel bestaan uit UD of weefsel materiaal die op meerdere manieren verwerkt kunnen worden. Honingraatpanelen met carbon combineren de sterkte en stijfheid van carbon met het lichte gewicht en de structurele efficiëntie van honingraatkernen.

Play Video

Honingraat platen voor meerdere toepassingen

0 +
Verschillende projecten
hebben onze honingraat panelen
reeds geïntegreerd
0 +
Verschillende projecten hebben onze honingraat panelen reeds geïntegreerd
Luchtvaart

Honingraat platen worden gebruikt in galleys, hoofdcompartimenten en toiletdeuren vanwege het lichte gewicht, levensduur en stijfheid.

Scheepsbouw

Panelen worden hier toegepast voor het interieur, de machineruimte en andere compartimenten in het schip. De voordelen zijn het lage gewicht, de hoge stijfheid en vormbaarheid.

Machinebouw

Behuizingen van machines kunnen ook profiteren van honingraatpanelen voor sterkte en stijfheid. Lees meer over de mogelijkheden voor uw project.

Mobiliteit

De panelen worden toegepast in het interieur van treinen en bussen, stoelen, wandpanelen, vloeren en scheidingswanden, voor gewichtsvermindering en structurele integriteit.

Plan een gesprek met een van onze teamleden.

Industriële diensten voor honingraat panelen

CNC-frezen

Dit is een bewerkingsmethode om nauwkeurig vormen te snijden van producten, om te voldoen aan jouw specifieke ontwerpvereisten. Met ons CNC machinepark en expertise kunnen we complexe pockets en contouren met hoge nauwkeurigheid en consistentie creëren.

Assemblage & Verlijming

Wij bieden professionele assemblage- en lijmdiensten aan. Of je nu uitsparingen voor elektrische bedrading, montagepunten voor inzetstukken of aangepaste kenmerken voor speciale toepassingen nodig hebt, wij kunnen aan je behoeften voldoen.

Waterstraal snijden

Met onze hogedruk CNC waterstraalsnij machine zijn wij in staat om producten met complexe patronen en vormen nauwkeurig te snijden. Deze snijmethode zorgt voor schone en nauwkeurige sneden.

Engineering

Omdat de engineeringregels voor composieten verschillen van die voor meer traditionele materialen als staal en aluminium, betrekken bedrijven ons vaak in een vroeg stadium bij het ontwerp van innovatieve producten.

Kennisbank

Wij kunnen honingraat panelen leveren met een aluminium kern en kan PP honingraat panelen verwerken in combinatie met aluminium boven- en onderlagen. Aluminium is een uitstekende keuze voor sandwichpanelen vanwege de bijzondere eigenschappen zoals lichtgewicht, sterkte en levensduur. Door aluminium in onze honingraatpanelen te gebruiken, zorgen wij ervoor dat uw project van deze voordelen profiteert, wat resulteert in verbeterde prestaties en een lange levensduur. Refitech neemt altijd de eisen aan de toepassing als uitgangspunt voor de materiaal keuze.

0 +
Klanten kiezen ons
als hun leverancier
0 +
Klanten kiezen ons als hun leverancier

Waarom kiezen voor Refitech?

Een betrouwbare leverancier uit Europa, in staat om aan jouw eisen te voldoen, met een focus op kwaliteit, communicatie en efficiënte productieprocessen.

Wij staan klaar om uw complexe ideeën om te zetten in innovatieve
composiet oplossingen.

Refitech Composite Solutions
Sluisweg 30
5145PE Waalwijk
Noord Brabant
Nederland
BTW-nummer: NL806664605B01
KVK-nummer: 18052319
sinds 1989