WEBSHOP BEZOEKEN
01
01

Betrouwbare Leverancier voor Defensie Industrie

Refitech heeft een bewezen staat van dienst sinds 1989 in de engineering en serieproductie van industriële composiet componenten. Met een sterke focus op kwaliteit en traceerbaarheid werken wij volgens vastgestelde kwaliteitsprotocollen, op basis van ISO 9001:2015 certificering. Alle projecten van klanten worden gestart onder een wederzijdse geheimhoudingsverklaring. Projectrapportages, planning en Q&A-documenten worden in Refitech’s eigen format aangeleverd, maar kunnen worden aangepast aan de wensen van de klant. Refitech werkt met meerdere productie processen. Op basis van de productspecificaties en eisen van de klant wordt de juiste productiemethode geselecteerd, met een sterke focus op een consistent hoogwaardige serieproductie.

Door gebruik te maken van composietmaterialen kunnen prestaties worden verbeterd. Zowel in het lucht- als op het landdomein speelt gewichtsvermindering en prestatieverhoging een belangrijke rol, en er wordt gezocht naar innovatieve oplossingen met nieuwe materialen. Het doel is om alles zo licht mogelijk te maken, terwijl het tegelijkertijd hoge impactkrachten en belastingen kan weerstaan. Bovendien zorgt het gebruik van composietmaterialen voor een langere levensduur, omdat koolstofvezel niet vermoeit. Dit bespaart kostbare tijd en moeite, zodat je kan concentreren op uw kernactiviteiten.

Wil jij meer informatie over hoe we je kunnen ondersteunen in jouw Defensie- en Veiligheidsprojecten? Lees dan verder meer over onze werkwijze en ontdek hoe wij jouw product kunnen verbeteren met composiet. Samen zorgen we ervoor dat jouw defensietoepassingen een verhoogde slagvaardigheid en inzetbaarheid hebben.

Play Video

Toepassingen van Defensie onderdelen

0 +
Verschillende projecten
hebben onze applicaties
reeds geïntegreerd
0 +
Verschillende projecten hebben onze applicaties reeds geïntegreerd

Beschermingsuitrusting

Lichtgewicht onderdelen voor persoonlijke beschermingsmiddelen zoals helmen, rugzakken, vesten en meer.

Voertuig Onderdelen

Onderdelen voor tactische voertuigen en diverse mogelijkheden met composiet panelen.

Complexe Vormen

Heb jij lichtgewicht en sterke behuizingen voor drones, nachtkijkers, sensoren of meetinstrumenten nodig?

Plan een gesprek met een van onze teamleden.

Als Defensie partner bieden wij de volgende Industriële Diensten aan

CNC-frezen

Dit is een bewerkingsmethode om nauwkeurig vormen te snijden van producten, om te voldoen aan jouw specifieke ontwerpvereisten. Met ons CNC machinepark en expertise kunnen we complexe pockets en contouren met hoge nauwkeurigheid en consistentie creëren.

Assemblage & Verlijming

Wij bieden professionele assemblage- en lijmdiensten aan. Of je nu uitsparingen voor elektrische bedrading, montagepunten voor inzetstukken of aangepaste kenmerken voor speciale toepassingen nodig hebt, wij kunnen aan je behoeften voldoen.

Waterstraal snijden

Met onze hogedruk CNC waterstraalsnij machine zijn wij in staat om producten met complexe patronen en vormen nauwkeurig te snijden. Deze snijmethode zorgt voor schone en nauwkeurige sneden.

Engineering

Omdat de engineeringregels voor composieten verschillen van die voor meer traditionele materialen als staal en aluminium, betrekken bedrijven ons vaak in een vroeg stadium bij het ontwerp van innovatieve producten.

Kennisbank

De juiste productiemethode wordt geselecteerd op basis van de product specificaties en eisen van de klant, met een sterke focus op serie- of batchproductie van constante hoge kwaliteit.

Ontdek de voordelen van het gebruik van lichte, sterke en corrosiebestendige materialen om jouw toepassingen te verbeteren.

0 +
Klanten kiezen ons
als hun leverancier
0 +
Klanten kiezen ons als hun leverancier

Waarom voor Refitech kiezen als jouw Defensie partner?

Een betrouwbare leverancier uit Europa, in staat om aan uiteenlopende eisen te voldoen, met een focus op kwaliteit, communicatie en efficiënte productieprocessen.

Wij staan klaar om uw complexe ideeën om te zetten in innovatieve
composiet oplossingen.

Refitech Composite Solutions
Sluisweg 30
5145PE Waalwijk
Noord Brabant
Nederland
BTW-nummer: NL806664605B01
KVK-nummer: 18052319
sinds 1989