WEBSHOP BEZOEKEN
01
01
01
01

Carbon Fiber Buizen

De standaard carbon buis van Refitech is geproduceerd op basis van prepreg wikkel techniek met carbon vezels en epoxy hars. De weefsels worden daarbij gelamineerd in een mal of rond een maatvaste kern. Met dit hoogwaardig materiaal kunnen zeer grote vezelvolumegehaltes en prestaties behaald worden (65% carbon fiber vezels en 35% epoxy). De standaard carbon buizen hebben een PU gelakte buitenoppervlakte.

Bent u op zoek naar ronde buizen, vierkante buizen, of een gebogen buis op maat? Refitech produceert seriematig carbon buizen op maat, op basis van uw specificaties. We kunnen deze buizen ook voorzien van inserts. Maatwerk buizen zijn mogelijk vanaf +/-100 tot meerdere duizenden stuks per jaar. Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!

Op zoek naar kleinere aantallen? Kijk eens op Carbonwebshop voor al onze standaard carbon buizen! Direct uit voorraad leverbaar. Van 10mm t/m 120mm diameter verkrijgbaar.

Play Video

Carbon buizen voor verschillende markten

0 +
Verschillende projecten
hebben onze carbon buizen
reeds geïntegreerd
0 +
Verschillende projecten hebben onze carbon buizen reeds geïntegreerd
Luchtvaart

Ontdek hoe onze klanten carbon gebruiken in de luchtvaart industrie. Composiet onderdelen binnen handbereik.

Defensie

Ontdek hoe we jou kunnen helpen efficiëntie te verbeteren met hoogwaardige lichtgewicht producten.

UAV

Carbon buizen zijn uitermate geschikt om te gebruiken in jouw landingsgestel. Lees meer over de mogelijkheden.

Machinebouw

Verbeter nu uw machineprestaties met lichtgewicht en sterke onderdelen. Lees meer over de mogelijkheden voor jouw project.

Mobiliteit

Ben je op zoek naar carbon buizen voor treinen, bussen, of andere voertuigen? Neem dan contact op met ons team om de mogelijkheden te bespreken.

Plan een gesprek met een van onze teamleden.

Industriële diensten

CNC-frezen

Dit is een bewerkingsmethode om nauwkeurig vormen te snijden van producten, om te voldoen aan jouw specifieke ontwerpvereisten. Met ons CNC machinepark en expertise kunnen we complexe pockets en contouren met hoge nauwkeurigheid en consistentie creëren.

Assemblage & Verlijming

Wij bieden professionele assemblage- en lijmdiensten aan. Of je nu uitsparingen voor elektrische bedrading, montagepunten voor inzetstukken of aangepaste kenmerken voor speciale toepassingen nodig hebt, wij kunnen aan je behoeften voldoen.

Waterstraal snijden

Met onze hogedruk CNC waterstraalsnij machine zijn wij in staat om producten met complexe patronen en vormen nauwkeurig te snijden. Deze snijmethode zorgt voor schone en nauwkeurige sneden.

Engineering

Omdat de engineeringregels voor composieten verschillen van die voor meer traditionele materialen als staal en aluminium, betrekken bedrijven ons vaak in een vroeg stadium bij het ontwerp van innovatieve producten.

Kennisbank

Ontdek de voordelen van het gebruik van lichte, sterke en stijve materialen om jouw toepassingen te verbeteren.

0 +
Klanten kiezen ons
als hun leverancier
0 +
Klanten kiezen ons als hun leverancier

Waarom kiezen voor Refitech?

Een betrouwbare leverancier uit Europa, in staat om aan jouw eisen te voldoen, met een focus op kwaliteit, communicatie en efficiënte productieprocessen.

Wij staan klaar om uw complexe ideeën om te zetten in innovatieve
composiet oplossingen.

Refitech Composite Solutions
Sluisweg 30
5145PE Waalwijk
Noord Brabant
Nederland
BTW-nummer: NL806664605B01
KVK-nummer: 18052319
sinds 1989