WEBSHOP BEZOEKEN
01
01

Composiet Machine Onderdelen Producent

De maakindustrie is gebaat bij snelle, accurate en kostenefficiënte handling en -assemblage van producten. Wij snappen dat aan industriële apparatuur veel functionele eisen worden gesteld. Daarnaast zijn gebruiksgemak, ergonomie en duurzaamheid steeds belangrijker in het ontwerp. Als uw huidige machines beperkingen hebben waarvoor een oplossing nodig is, staan wij klaar om jou te ondersteunen met composiet onderdelen. Composieten bieden unieke eigenschappen die de prestatie van de machine of toepassing kan verbeteren. Bij Refitech begrijpen we de uitdagingen en eisen waarmee onze klanten worden geconfronteerd. Onze expertise in composietmaterialen zetten wij graag in om de klant functionele en hoog presterende onderdelen te leveren. Ons proces is gericht op het leveren van hoogwaardige producten die voldoen aan de opgestelde specificaties, met constante kwaliteit. Ongekende mogelijkheden voor jouw unieke product.

Door het gewicht van bewegende machinedelen sterk te reduceren kan een zwaarder productgewicht (payload) verplaatst worden of kunnen machines lichter geconstrueerd worden. Dit geeft naast een kostenvoordeel ook verhoogde machine prestaties. Een laag gewicht robotarm of overbrengarm resulteert in een lage massatraagheid waardoor de robot sneller en/of accurater kan bewegen. Composietmaterialen bieden een laag gewicht in combinatie met hoge stijfheid en grote sterkte. Dit maakt ze uitstekend geschikt als vervanging voor traditionele materialen zoals metaal, aluminium of andere kunststoffen.

Play Video

Toepassingen van composiet onderdelen voor machines

0 +
Verschillende projecten
hebben onze applicaties
reeds geïntegreerd
0 +
Verschillende projecten hebben onze applicaties reeds geïntegreerd

Complexe Vormen

Lichtgewicht behuizingen op basis van jouw design, met de mogelijkheid om inserts te integreren.

Robot Onderdelen

Refitech kan jou voorzien van onderdelen voor o.a. palletizers, grijpers, assemblage- en pick & place robots.

Standaard Producten

Bezoek Carbonwebshop voor ons assortiment producten die gebruikt kunnen worden in robots, of andere machines.

Plan een gesprek met een van onze teamleden.

Industriële Diensten voor Machinebouw

CNC-frezen

Dit is een bewerkingsmethode om nauwkeurig vormen te snijden van producten, om te voldoen aan jouw specifieke ontwerpvereisten. Met ons CNC machinepark en expertise kunnen we complexe pockets en contouren met hoge nauwkeurigheid en consistentie creëren.

Assemblage & Verlijming

Wij bieden professionele assemblage- en lijmdiensten aan. Of je nu uitsparingen voor elektrische bedrading, montagepunten voor inzetstukken of aangepaste kenmerken voor speciale toepassingen nodig hebt, wij kunnen aan je behoeften voldoen.

Waterstraal snijden

Met onze hogedruk CNC waterstraalsnij machine zijn wij in staat om producten met complexe patronen en vormen nauwkeurig te snijden. Deze snijmethode zorgt voor schone en nauwkeurige sneden.

Engineering

Omdat de engineeringregels voor composieten verschillen van die voor meer traditionele materialen als staal en aluminium, betrekken bedrijven ons vaak in een vroeg stadium bij het ontwerp van innovatieve producten.

Kennisbank

Ontdek de voordelen van het gebruik van lichte, sterke en stijve materialen om jouw toepassingen te verbeteren.

Lees hier over productiemethoden van Refitech, zoals prepreg lamineren, vacuüm infusie en meer.

0 +
Klanten kiezen ons
als hun leverancier
0 +
Klanten kiezen ons als hun leverancier

Waarom kiezen voor Refitech?

Een betrouwbare leverancier uit Europa, in staat om aan uw uiteenlopende eisen te voldoen, met een focus op kwaliteit, communicatie en efficiënte productieprocessen.

Wij staan klaar om uw complexe ideeën om te zetten in innovatieve
composiet oplossingen.

Refitech Composite Solutions
Sluisweg 30
5145PE Waalwijk
Noord Brabant
Nederland
BTW-nummer: NL806664605B01
KVK-nummer: 18052319
sinds 1989