WEBSHOP BEZOEKEN
Refitech_joins_NIDV

Refitech Sluit Zich Aan Bij NIDV Netwerk

Wij hebben de ambitie om ook binnen Defensie en Veiligheid onze composiet expertise in te zetten voor maakbedrijven om te komen tot nieuwe innovatieve oplossingen op basis van composiet. Het is een logische stap om lid te worden van NIDV door het groeiende aantal klanten in deze markt. Met 33 jaar ervaring in het ontwikkelen en daarna seriematig produceren van industriële componenten zijn wij een stabiele partner binnen de maakindustrie.

Tijdens de EuroSatory beurs in Parijs heeft Bas Nijpels nader kennisgemaakt en is ontvangen door Directeur Ron Nulkes. Ook de Business Development Managers van zowel Lucht – Peter Huis in ’t Veld als Grondgebonden – Edwin Leidelmeijer hebben Refitech geïnformeerd over de activiteiten en de beurs.

Refitech maakt in deze domeinen componenten voor:
  • Land mobiliteit systemen
  • Lucht Drones – UAV oplossingen
  • Land Persoonsuitrusting
  • Land en lucht Meet- en hulp apparatuur
Bij deze toepassingen heeft men behoefte aan lichte onderdelen met extra aanvullende eigenschappen als o.a.; impact sterkte, geen vermoeiing, temperatuur stabiliteit, rontgen doorlaatbaarheid, chemische resistentie.


Naast de groei in markten zoals machinebouw, panelenproductie en UAV’s maakt Refitech ook steeds meer maatwerk componenten voor bedrijven met toepassingen binnen Defensie en veiligheid. Composiet als constructie materiaal wordt steeds meer overwogen ter verbetering van de prestaties maar er is ook nog veel onbekendheid. Wij blijven partijen informeren en dagen ze uit om te denken naar composiet. Voor het ontwerpen met composiet zijn namelijk andere ontwerp regels dan Isotroop materiaal zoals staal en aluminium. Juist daarom houden we vrijblijvende brainstorm sessies met technici op onze locatie in Waalwijk. Inspiratie opdoen en eens anders nadenken over je toepassing. Veelal ontstaan daaruit nieuwe inzichten en ziet men met eigen ogen wat er allemaal al mogelijk is.

Leave a Comment