WEBSHOP BEZOEKEN
01
01
01
01

Werken bij een innovatieve composiet producent?

Wij zoeken gemotiveerde medewerkers die affiniteit hebben met composiet oplossingen. Bij Refitech krijg je de kans om mee te werken aan de laatste innovaties voor aansprekende merken in verschillende markten.

Over Refitech

Refitech is gespecialiseerd in de productie van composiet oplossingen, vaak gemaakt met carbon- of glasvezel materiaal. Met dit materiaal kunnen wij vormvrije onderdelen maken die de toepassing en machines van onze klanten verbeteren. We leveren momenteel wekelijks met een enthousiast team van ca. 35 medewerkers, allerlei oplossingen aan een groeiend aantal nationale en internationale klanten. Refitech levert deze onderdelen aan bedrijven in: Machinebouw, Robotica, UAV, Defensie, Luchtvaart, Transport, Mobiliteit en Autosport. Klanten waarderen onze passie voor composieten en werken graag met ons samen vanwege onze korte communicatie lijnen en de hands-on aanpak.

Allround Productie Medewerker Maakindustrie (M/V)
Maak jij graag mooie producten, ben je zelfstandig, handvaardig en houd je van afwisseling. Dan is dit je kans! Refitech biedt een leuke baan waarin je als productiemedewerker composiet de kans krijgt je te ontwikkelen in de interessante en groeiende markt van carbon composiet producten. Een open werksfeer, jaarlijkse personeelsuitjes, net salaris, goede secundaire voorwaarden.

Wij staan klaar om uw complexe ideeën om te zetten in innovatieve
composiet oplossingen.

Refitech Composite Solutions
Sluisweg 30
5145PE Waalwijk
Noord Brabant
Nederland
BTW-nummer: NL806664605B01
KVK-nummer: 18052319
sinds 1989